Tuhel posle remija ljut na sudije: Rekao je da je to bila dečija greška

Ni Arsenal ni Bajern nisu zadovoljni pravdom na utakmici Lige šampiona

10.04.2024. 09:36
  • Podeli:
bayern arsenal reuters-6615a7652291b.webp Foto: Reuters

Trener Bajerna Tomas Tuhel bio je veoma ljut nakon remija sa Arsenalom u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Arsenal i Bajern odigrali su u Londonu nerešeno 2:2. Bila je to odlična utakmica, u kojoj su oba tima imala svoje šanse i na kraju imali za čim da žale.

Tobdžije negoduju jer im sudija nije svirao čist penal nad Bukajom Sakom u 95. minutu, dok trener Bajerna Tomas Tuhel smatra da je bio penal, ali za – Bajern.

Bivši menadžer Čelsija smatra da je sudija morao da pokaže na penal zbog igranja rukom kada je David Raja dodao loptu Gabrijelu, a ovaj je pokupio misleći da golman Arsenala nije izveo udarac.

"Sudija je rekao našim igračima da je to bila dečija greška i da neće da dopusti takav penal u četvrtfinalu Ligu šampiona. Ljuti smo zbog toga. Sudija nije imao hrabrosti da pokaže na penal. To je bila velika odluka protiv nas", rekao je Tomas Tuhel.

Revanš utakmica na programu je 17. aprila u Minhenu,

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()