Tužne vesti iz Španije: Dragiša Gudelj završio karijeru

On je dva puta zamalo izbegao smrt na terenu

25.07.2024. 10:25
  • Podeli:
Dragiša Gudelj-642168024a750.webp Foto: Profimedia

Srpski internacionalac, Dragiša Gudelj , završio je profesionalnu karijeru sa 27 godina na preporuku lekara, jer je dva puta zamalo izbegao smrt na terenu.

Prvi problemi su se dogodili u martu, kada je bio klinički mrtav, ali su ga lekari spasili. Slično se desilo i u decembru.

Posle toga Gudelj je odlučio da završi karijeru. Na Instagramu se emotivno oprostio rekavši kako ostavlja svoju najveću ljubav – fudbal. Zahvalio se svima na podršci.

Karijeru je počeo u mlađim kategorijama NAC Brede, jer je rođen u Holandiji, gde mu je otac tada igrao otac Nebojša, nekadašnji fudbaler Partizana.

Dragiša je posle toga nosio dresove B ekipe Ajaksa, švajcarskog Volena, portugalskog Gimereša i sada Kordobe. Igrao je na poziciji štopera, a njegova vrednost prema Transfermarktu iznosi 300 hiljada evra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()