U Nišu ne gube vreme: Nikola Drinčić novi trener Radničkog

Iza njega je bogata fudbalska karijera

01.06.2024. 15:56
  • Podeli:
drincic Ivica Veselinov fk partizan Ata images-665b284cd1363.webp Foto: Ivica Veselinov Ata images

Nakon što je Radnički iz Niša okončao saradnju sa Dejanom Jokismovićem, klub je imenovao novog trenera.

U pitanju je debitant u Superligi, Nikola Drinčić.

On je bivši fudbaler ekipe iz Niša, sa kojom je beležio sjajne rezultete.  BIo je član ekipe koja je osvojila drugo mesto u Superligi.

Ovo će biti prvi trenerski posao u Superligi za Nikolu Drinčića, koji je pre Niša radio u ekipi Zemuna, koji se takmičio u zonskoj ligi Beograd.

Iza popularnog Drine je lepa fudbalska karijera, čiji je važan deo proveo kao bombarder Partizana. Igrao je i za Gacijantep, Krasnodar, Rad, Čukarički, Vojvodinu, a preko 30 mečeva i za reprezentaciju Crne Gore.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()