U Saudijskoj Arabiji ništa bez Srba: Mitrović i Milinković-Savić doneli slavlje Al Hilalu

Oba srpska reprezentativca odigrala su svih 90 minuta

25.08.2024. 08:30
  • Podeli:
profimedia-0883021006 aleksandar mitrović-66cad07530a8d.webp Foto: Profimedia

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović bio je dvostruki strelac, a jedan gol je dao i Sergej Milinković-Savić u pobedi Al Hilala nad Al Uhdudom rezultatom 3:0 u meču prvog kola najjkvalitetnije lige Saudijske Arabije.

Srbi su bili strelci i prošle nedelje u finalu Superkupa protiv Al Nasra (4:1), a ponovo je kao i tad Mitrović dao dva gola, a Milinković-Savić jedan.

Abdulah Al-Hamdan je bio asistent Mitroviću za oba gola, u 4. i 40. minutu.

Milinković-Savić se u strelce upisao u 45+1. minutu.

Oba srpska reprezentativca odigrala su svih 90 minuta u pobedi branioca titule prvaka Saudijske Arabije.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()