Umesto rastanka sa PSŽ Nejmar na operacionom stolu

Brazilac će narednih dana biti operisan u Dohi i za njega je sezona završena

07.03.2023. 08:19
  • Podeli:
Nejmar povreda-63f36009ae124.webp Foto: AP Photo/Christophe Ena/Tanjug

Brazilski fudbaler Nejmar zbog povrede ligamenata skočnog zgloba moraće na operaciju i izvesno je da je završio sezonu, saopštio je njegov klub Pari Sen Žermen.

Kako se navodi, Nejmar će narednih dana biti operisan u Dohi i uslediće pauza između tri i četiri meseca.

U najboljem slučaju, možda bi mogao da bude spreman za finale Lige šampiona 10. juna, ukoliko Parižani dođu do meča za trofej.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()