Umtiti: U Barseloni sam živeo kao u zatvoru

Shvatio sam da me niko ne ceni i počeo sam da se osećam loše, kaže Francuz

26.05.2023. 10:34
  • Podeli:
Samuel Umtiti-64706f1f28899.webp Foto: Profimedia

Samuel Umtiti se osvrnuo na svoje godine provedene u Barseloni i igranju za istoimeni klub čiji je i dalje igrač na papiru. Francuz je u razgovoru za Kanal+ naglašava da je tek "odlaskom u Italiju počeo ponovo da se oseća kao igrač na terenu".  Trenutno igra na pozajmici za italijanski Leče, a na Canal Plus France je bio čvrst i snažan.

"Jedino što sam želeo je da se osećam cenjeno, korisno i poštovano. Proveo sam četiri godine u Kataloniji i osećao sam se kao da sam u zatvoru, ne samo na poslovnom nivou, nego i u svakodnevnom životu", počeo je svoju priču Umtiti koji trenutno igra na pozajmici u Lećeu.  

Emocije koje nosi iz Barselone su prešle put od sreće do tuge:

"Kada sam stigao u Barsu osećao sam se cenjenim, igrao sam na visokom nivou. Kako je vreme prolazilo počeo sam da osećam nepoverenje, osećao sam se loše, shvatio sam da niko više ne veruje u mene. U Salentu sam, ponovo i konačno, našao svoj osmeh i zahvalan sam na tome. Volim italijanski jezik, hranu, modu...".

Umtiti je u Seriji A ove sezone odigrao 23 utakmice i njegova namera je da nastavi da uživa u fudbalu u Italiji.

"Sada razmišljam samo o tome da izbegnemo ispadanje. I razmišljam o odlasku u Lion. Pre nekog vremena, moj prijatelj Lakazet je došao da me vidi i pomislili smo da bi, pre nego što odemo u penziju, bilo dobro da još malo igramo zajedno", rekao je Umtiti koji ima ugovor sa Barselonom do 2026. godine.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()