Uprkos neuspehu na Evropskom prvenstvu: Rosi ostaje selektor Mađarske

Mađarska je na tri utakmice na Euru osvojila isto toliko bodova

03.07.2024. 15:20
  • Podeli:
marko rosi, 23 jun 2024 - foto Reuters (3)-66788105de82f.webp Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Mađarske, Marko Rosi, ostaje na svojoj poziciji, objavio je zvanični sajt tamošnjeg Fudbalskog saveza.

"Sledeći zadatak pred našom reprezentacijom je uspešno učešće u Ligi nacija ove jeseni, a zatim i u kvalifikacionom turniru za Svetsko prvenstvo. Tim će voditi Marko Rosi uz punu podršku saveza i predsednika", rekao je predsednik Mađarskog fudbalskog saveza, Šandor Čanji.

On se osvrnuo na nedavni šampionat Evrope u Nemačkoj, gde je Mađarska doživela razočaranje.

"Iako smo razočarani neuspehom u kvalifikacijama, ništa dramatično se nije dogodilo i nije bilo sumnje da ćemo nastaviti sa radom! Zajedno smo postigli bezbroj odličnih rezultata i nema sumnje da ćemo ostvariti nove ciljeve – kao što naš slogan kaže: samo zajedno", izjavio je Rosi.

Mađarska je na tri utakmice na Euru osvojila isto toliko bodova, pošto je savladala Škotsku, ali i pretrepela poraze od Nemačke i Švajcarske. To nije bilo dovoljno da se nađe među četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije iz grupne faze, pa je ostala bez osmine finala.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()