Uskoro se odlučuje o bazi Orlova u Nemačkoj: Dva grada u razmatranju

Naši navijači mogu da računaju na garantovanih 10 hiljada ulaznica, rekao je generalni sekretar FSS

03.12.2023. 16:20
  • Podeli:
Delegacija Srbije na žrebu-656c9a75009a2.webp Foto: FSS

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije nije bila u Nemačkoj samo da bi prisustvovala žrebu za predstojeće Evropsko prvenstvo, nego je iskoristila priliku i da obiđe neke od opcija gde bi mogla da bude baza Orlova tokom takmičenja. 

S obzirom na to da tim Srbije igra na dve različite lokacije u opcije su sužene, a prema rečima generalnog sekretara FSS, koji je zadužen za smeštaj i trening kamp, Jovana Šurbatovića vrlo brzo će biti poznat grad "domaćin" Orlova.

"Mi smo napravili prvi izbor, sada je već sve poznato. U nedelju smo u Frankfurtu, a posle toga idemo za Majnc i Augsburg. Tamo će biti naša baza, u jednom od ta dva grada, jer to je ono što smo prižljkivali. Izuzetni su uslovi, hoteli, tereni, tako da ćemo sve veoma brzo definisati", rekao je Šurbatović, a prenosi "Telegraf".

Operativac Fudbalskog sveza Srbije rekao je i nekoliko podataka o ulaznicama za navijače Srbije koji žele da gledaju utakmice u Nemačkoj uživo: 

"Naši navijači mogu da računaju na garantovanih 10 hiljada ulaznica za svaku utakmicu. U Gelzenkirhenu je kapacitet stadiona, na kom igra Šalke, 50 hiljada mesta. Dobro je što dva meča igramo u Minhenu, na jednom od najvećih stadiona "Alijanc areni", čiji je kapaciteta 67 hiljada mesta. Tako da ćemo imati značajnu podršku, veliki broj naših ljudi živi i radi u Nemačkoj, a interesovanje u Srbiji za put u Nemačku je zaista veliko. Apelujem na sve da na vreme apliciraju. Karte se kupuju isključivo preko sajta UEFA, a mi ćemo im omogućiti brz pristup preko našeg sajta sa svim servisnim informacijama".

Srbija će na EP igrati u grupi C sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()