Van Basten: Nejmar je plačljivko koji izigrava žrtvu

Izgleda da protivnici moraju da imaju dozvoli da bi ga dodirnuli, bio je kritičan prema Brazilcu legendarni holandski fudbaler

10.10.2022. 09:10
  • Podeli:
Mark van Basten-1665385785276.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji holandski reprezentativac i fudbalski trener Marko van Basten izjavio je da ga nervira kako se fudbaler Pari Sen Žermena Brazilac Nejmar ponaša na terenu, prenosi portugalski sajt "Kabine desportiva".

Van Basten je i ranije kritikovao ponašanje brazilskog fudbalera u duelima sa protivničkim igračima. 

"Nejmar je pljačljivko. Stalno provocira, udari nekog, a onda naredne sekunde izigrava žrtvu", rekao je Van Basten.

Nejmar (30) je ove sezone odigrao 14 mečeva za PSŽ i postigao je 11 golova, a imao je devet asistencija.

"Izgleda da protivnici moraju da imaju dozvoli da bi ga dodirnuli. Aplaudirao bi onom fudbaleru, koji bi Nejmaru konačno stao na kraj. On je nemoguća osoba na terenu", naveo je Van Basten.

Nejmar je od 2017. godine član PSŽ, a prešao je u Barselonu za obeštećenje od 222 miliona evra.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()