Vandalima se mora stati na put: Oštećena centralna loža na stadionu Partizana

Ovaj nezapamćeni čin vandalizma nije učinjen od strane partizanovaca koji vole svoj klub, stav je kluba iz Humske 1

18.09.2023. 17:00
  • Podeli:
Partizan_FKP-64d4b138218a1.webp Foto: FK Partizan

FK Partizan veruje da će nadležni državni organi vrlo brzo identifikovati osobe koje su oštetile imovinu crno-belih u centralnoj loži na stadionu u Humskoj 1.

Partizan je u saopštenju naveo da je u nedelju, između 4.10 i 4.30 ujutru oštećena imovina kluba u centralnoj loži stadiona.

"Ovaj nezapamćeni čin vandalizma nije učinjen od strane partizanovaca koji vole svoj klub i stadion, već od strane pripadnika manje organizovane kriminalne grupe", naveo je Partizan.

Nepoznati počinioci su u nedelju ujutru izrezali stolice u centralnoj loži stadiona u Humskoj i ispisali grafite protiv čelnika kluba.

"Oštećenje imovine je zabeleženo na snimcima sa video nadzora, kojima je čitav kompleks stadiona pokriven, a na snimcima je vidljivo da su tri nepoznata muška lica i jedno žensko lice ušla na stadion i izvršili oštećenje centralne lože. Snimci sa video nadzora su dostavljeni nadležnim državnim organima, koji će verujemo vrlo brzo identifikovati počinioce i preduzeti sve zakonom predviđene mere", zaključeno je u saopštenju Partizana.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()