VAR kvario radost "Sajdžija": Remi Škotske i Švajcarske u Kelnu

Švajcarska posle dve utakmice ima četiri boda, Škoti zadržali nadu za dalje

19.06.2024. 22:53
  • Podeli:
svajcarska skotska AP PhotoAlessandra Tarantino-667343679ba95.webp Foto: AP PhotoAlessandra Tarantino

Fudbalska reprezentacija Švajcarske odigrala je nerešeno sa Škotskom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a rezultat je bio 1:1.

Škotska je povela u 13. minutu utakmice. Posle kontranapada Robertsona i dobre povratne, Mekgregor je stao na levoj strani, vratio loptu u kazneni prostor gde je bio Mektominej, koji je šutirao ne baš idealno, ali je Šrer okrznuo ovu loptu, koja je na kraju završila u golu Albanije.

Spremili su odgovor Švajcarci već u 26. minutu. Šaćiri je natrčao na  loptu na ivici šesnaesterca i poslao loptu u gol za 1:1 i svoj 36. pogodak u dresu rerpezentacije.

Švajcarci su imali još jednu odličnu priliku posle akcije kratkih pasova u šesnaestercu protivnika, na kraju je šutirao Ndoje, ali je golman odbranio. Izborila je Švajcarska korner posle kog je postigla gol, ali je odmah poništen zbog ofsajda. 

Što se tiče drugog poluvremena, kao da je više energije ostalo za finiš igračima Stiva Klarka. Više pokazuju u poslednjih nekoliko minuta. U 78. minutu Rolston je ponovo posrnuo, napadaju ga često igrači Švajcarske, ovog puta to je bio Ndoj, ali je napadač Bolonje ponovo bio neprecizan - šalje loptu preko gola isksoa sa desne strane.

U 83. minutu poništen je gol Švajcarcima Embolo je bio za pola koraka ispred dvojice poslednjih igrača odbrane Škotlanđana, sva trojica su bila gotovo na centru igrališta. Napadač Švajcarske je potom probio ka kaznenom prostoru i efektno lobovao Gana ali ni od toga nije bilo ništa pa je rezultat ostao isti 1:1.


 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()