Vargas: Kada smo videli formaciju Italijana, znali smo da ćemo da ih "uništimo"

Ovo je bila neverovatna igra celog tima, ali ne želimo da budemo previše euforični, istakao je strelac drugog gola za Švajcarce

29.06.2024. 22:53
  • Podeli:
ruben vargas, euro 2024, 29 jun 2024 - foto Retuers-6680707316038.webp Foto: Retuers

Fudbalski reprezentativac Švajcarske Ruben Vargas izjavio je u Berlinu da je njegova selekcija zasluženo pobedila Italiju i izborila plasman u četvrtfinale Evropskog prvenstva, prenose večeras švajcarski mediji.

Fudbaleri Švajcarske su ranije večeras izborili plasman u četvrtfinale EP, pošto su u Berlinu savladali Italiju 2:0. Strelci za Švajcarsku su bili Remo Frojler u 37. i Ruben Vargas u 46. minutu.

"Znao sam da ćemo da 'uništimo' Italijane ako budu igrali sa četiri fudbalera u odbrani. Kada smo videli njihovu formaciju, sve nam je bilo jasno", rekao je Vargas. 

On je istakao da selekcija Švajcarske mora da nastavi vredno da radi.

"Emocije? Da, jake su. Ovo je bila neverovatna igra celog tima. Dobro smo se uskladili i pokazali kakvu atmosferu imamo u ekipi. Međutim, ne želimo da budemo previše euforični, moramo da nastavimo vredno da radimo", rekao je Vargas, koji je proglašen za igrača utakmice.

Vargas je naveo da su fudbaleri Italije imali veći posed lopte u finišu meča.

"Normalno je da Italijani posle 2:0 za nas imaju veći posed lopte. Međutim, posle nekoliko nesporazuma, dobro smo se branili i onda smo im uzvratili", dodao je švajcarski fudbaler.

Švajcarska će 6. jula u četvrtfinalu EP igrati protiv boljeg iz meča Engleska -Slovačka, koji je na programu sutra.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()