Važan potpis u Madridu: Ferlan Mendi produžio ugovor sa Realom

On je imao ugovor sa Realom do juna 2025. godine

23.09.2024. 17:20
  • Podeli:
ferlan mendi profimedia-66f180c3a5c1b.webp Foto: Profimedia

Francuski fudbaler Ferlan Mendi produžio je ugovor sa Realom, izjavio je danas trener madridskog kluba Karlo Anćeloti.

Mendi je imao ugovor sa Realom do juna 2025. godine.

Anćeloti nije objavio detalje ugovora, ali španski mediji tvrde da je francuski fudbaler produžio saradnju sa madridskim klubom do juna 2027. godine.

"Veoma smo srećni sa njim, produžio je ugovor i radi veoma dobro. Kao što sam ranije govorio, nivo odbrane mu je veoma visok", izjavio je Anćeloti, preneo je Real na svom zvaničnom sajtu.

Mendi (29) je u Real stigao 2019. godine iz Liona, a za madridski klub odigrao je 176 utakmica i postigao je šest golova.

Za reprezentaciju Francuske nastupio je na 10 mečeva.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()