Vazura o izjavama Terzića: Siguran sam da se smejao kada su se kamere ugasile

Ne bih da komentarišem igrače rivala, to su mladi momci, kaže direktor Partizana

28.01.2024. 13:16
  • Podeli:
Miloš Vazura-1665409974104.webp Foto: FK Partizan

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura u iščekivanju nastavka tamičenja u Superligi Srbije, govorio je o temama vezanim za crno-beli tim. On se dotakao svog odnosa sa Igorom Duljajem, govorio je o bojkotu navijača, ali i o izjavama Zvezdana Terzića i kontakta sa njim, kao prvim čovekom večitog rivala Crvene zvezde

"Sa Duljajem sam sarađivao i pre njegovog dolaska na mesto trenera prvog tima. Znali smo da će u nekom momentu on biti šef stručnog štaba. To je ideja da prvi trener "napravi" sledećeg trenera. Kao što je Duljaj bio sa Stanojevićem. Mislim da je to dobar način rada. Mislim da se taj odnos nije promenio. I privatno i službeno nemamo nijedan problem. Dobri smo. Pitajte i njega", započeo je Vazura razgovor za "Sokersportal".

Najvatreniji navijači i dalje bojkotuju utakmice Partizana. Vazura ne oseća krivicu zbog takve odluke Grobara.

"Mi se kao uprava ne mešamo u njihove stavove. Ja bih voleo da se vrate. Znače i igračima. Ne mogu da utičem na njihove odluke. Naš odnos prema navijačima je bio normalan. Odlučili i napravili svoj plan kako će dalje. Dolazili su ranije na sastanke, dogovarali smo se oko utakmica", kaže Vazura.

Iz tabora večitog rivala Crvene zvezde, pred poslednji derbi, jedna od izjava bila je da "Partizan ima pomoć sudija".

"Ne bih da komentarišem igrače rivala, to su mladi momci. Skoro sam čuo da je i generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio isto. Ne znam da li je njemu smešno kada se ugase kamere posle toga. Verovatno jeste. Istinu znamo i on i ja, a i svi koji se bave sportom u Srbiji. Partizan nema nikakvu pomoć sudija. Mi se ne bavimo time. Siguran sam da se on smejao i da ga je nekoliko prijatelja zvalo posle toga… Smešno je komentarisati te stvari. I zabranjeno. Podsetiću da je naš sportski direktor Ivica Kralj bio kažnjen nekoliko meseci zbog toga. Očekujem da FSS sada kazni i generalnog direktora Zvezde zbog komentarisanja suđenja. Verujem da će FSS to da uradi", ističe Vazura.

Vazura o odnosu sa Zvezdanom Terzićem kaže:

"Čujemo se pred derbije i dogovaramo uslove van terena, u smislu svega što prati jedan derbi. Normalan je naš odnos, odnosno baš poslovan", završio je razgovor generalni direktor Partizana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()