Velika čast za Slovenca: Vinčić sudi finale Lige šampiona na Vembliju

Finale Lige šampiona za žene između Liona i Barselone koje će se 25. maja odigrati na San Mamesu u Bilbau sudiće Engleskinja Rebeka Velč

13.05.2024. 19:15
  • Podeli:
slavko vinčić, 16 april 2024 - profimedia-66423508b5930.webp Foto: Profimedia

Slovenački fudbalski arbitar Slavko Vinčić sudiće ovogodišnje finale Lige šampiona, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu takmičenja. Evropska fudbalska unija (UEFA) odredila je danas sudije za finala sva četiri takmičenja pod njenim okriljem.

Slavko Vinčić određen je da sudi finale Lige šampiona između Real Madrida i Borusije Dortmund, koje će biti odigrano 1. juna u Londonu na Vembliju.

Finale Lige Evrope 22. maja na Aviva stadionu u Dablinu, na kojem će se sastati Bajer Leverkuzen i Atalanta sudiće rumunski arbitar Ištvan Kovač

Za glavnog sudiju finala Lige konferencija određen je portugalski sudija Artur Soareš Dijaš, u finalu će se sastati Fiorentina i Olimpijakos 29. maja na stadionu Aja Sofija u Atini.

Finale Lige šampiona za žene između Liona i Barselone koje će se 25. maja odigrati na San Mamesu u Bilbau sudiće Engleskinja Rebeka Velč.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()