Vlahović i Kostić dobijaju novog trenera

Zamena za Alegrija je dobro poznato lice

15.05.2024. 15:03
  • Podeli:
vlahovic kostic profimedia-64aaa0215b2cd.webp Foto: Profimedia

Fudbalski klub Juventus neće nastaviti saradnju sa dosadašnjim trenerom Masimilijanom Alegrijem.

"Stara dama" ima dobru sezonu, jer će najverovatnije posle 38 kola biti među prvih pet ekipa, što im garantuje plasman u Ligu šampiona sledeće takmičarske godine.

Ali će u novu sezonu Juve ući sa novim trenerom.

Prema pisanju lista Korijere delo sport, klub iz Torina je sve dogovorio sa Tijagom Motom, koji je ove sezone napravio čudo sa Bolonjom, s kojom se izborio za plasman u Ligi šampiona

Ugovor bi trebalo da bude potpisan na dve godine i prema njemu bi Mota zaradio 3,5 miliona evra neto godišnje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()