Vlahović srećan: Nemam ja nikakav pritisak, samo moram da nastavim da radim jako

Luka Toni ne zna gde je veći pritisak, nije igrao za reprezentaciju Srbije, rekao je napadač Srbije

28.03.2023. 11:40
  • Podeli:
Dušan Vlahović Crna Gora Srbija_Risto Božovic AP Tanjug-6422071e076fd.webp Foto: Risto Božovic / AP / Tanjug

Fudbaleri Srbije su se iz Podgorice vratili kući sa pobedom, bez primljenog gola, i sa tri boda. Junak meča sa Crnom Gorom, u 2. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024, bio je Dušan Vlahović koji je sa dva gola podsetio kog je zlata vredan napadač. 

"Mnogo sam srećam što smo pobedili i što ovaj mini ciklus završavamo sa dve pobede i šest bodova. Ušao sam u seriju i želim da nastavim na isti način i u Juventusu. Bio je jedan loš period, ali sada je sve u redu", rekao je Dušan Vlahović kao prve utiske nakon reprezentativnog produženog vikenda.

Napadač Juventusa je u igru ušao u 46. minutu kao zamena Filipa Đuričića i celo drugo poluvreme osetio atmosferu oko terena na "vrućem" gostovanju "Pod Goricom".  

Na pitanje da prokomentariše izjavu nekadašnjeg italijanskog reprezentativca Luke Tonija da lakše postiže golove za Srbiju jer je pritisak manji, nego u Juventusu, Vlahović je rekao:

"Luka Toni ne zna, nije igrao za reprezentaciju Srbije. Nemam ja nikakav pritisak, samo moram da nastavim da radim jako, a golovi će doći".

Srbija nakon prva dva meča u kvalifikacijama za EURO 2024 ima dve pobede, a Vlahović je od četiri, postigao tri gola.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()