Vojvodina dobila trenera: U Novi Sad stigao Crnogorac sa Tajlanda

Sticao iskustvo na Bliskom i Dalekom istoku

28.12.2023. 15:48
  • Podeli:
Božidar Bandović-658d89187fb47.webp Foto: Profimedia

Crnogorski stručnjak Božidar Bandović imenovan je za novog trenera fudbalera Vojvodine, saopštio je danas klub iz Novog Sada.

U saopštenju se navodi da Bandović u Vojvodinu stiže nakon višegodišnjeg iskustva na Tajlandu.

"On je najveće trenerske uspehe ostvario sa Buriram junajtedom sa kojim je osvojio šampionske titule 2017. i 2018. godine, dok je naredne osvojio i nacionalni Kup. Osim Buriram junajteda, predvodio je i Pračuapu, što mu je bio poslednji angažman, a takođe je bio i trener u vijetnamskom Hanoju, indijskom Čenainu i Bakuu iz Azerbejdžana. Svoje prve trenerske korake započeo je u Grčkoj, između ostalog i kao pomoćni trener čuvenom Ernestu Valverdeu, a potom je i samostalno vodio Kerkiru i Larisu", saopštila je Vojvodina, koja je svom novom treneru poželela mnogo uspeha i sreće.

Bandović je na klupi Vojvodine nasledio Ranka Popovića, koji je trenersku karijeru nastavio u Japanu.

Vojvodina je prvi deo sezone u Superligi Srbije završila na 7. mestu na tabeli sa 28 bodova.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()