Volkov se oprostio od oca: Porodica u ljubavi

Poruka uz fotografiju na kojoj je sa mamom, tatom i bratom

05.07.2023. 11:47
  • Podeli:
Vladimir Volkov-64a53baf05e22.webp Foto: ATA Images

Dan nakon tragičnog događaja i smrti jednog roditelja nekadašnji igrač Partizana Vladimir Volkov oprostio se od oca i na društvrenim mrežema. 

Bivši fudbaler je, uz porodičnu sliku na kojoj su tata, mama, brati i on, napisao:   

"Najvažnija stvar koju otac može da učini za svoju decu je da voli njihovu majku. Zbogom, matori".

Prema tvrdnjama "Telegrafa" Volkovov otac je izvršio samoubistvo, ali to ne menja jačinu tuge zbog odlaska čoveka.

Vladimir Volkov je tokom karijere promenio veliki broj srpskih klubova, a između ostalog je nastupao za Partizan, OFK Beograd Radnički iz Niša, Rad...

Gradio je inostranu karijeru u Portugalu, Moldaviji, Belgiji, Poljskoj i na Kipru, a 17 puta je bio reprezentativac Crne Gore, iako je rođeni Beograđanin. Najbolje se snalazio na mestu levog beka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()