Vučelić je (ipak) predsednik Partizana: Da obavestim sve da ne pregovaramo ni sa kim

Obratio se na proslavi kao da je to potpuno normalno

26.12.2023. 15:41
  • Podeli:
Milorad Vučelić-1664873591694.webp Foto: FK Partizan

U Humskoj 1 se ne zna ko vedri, a ko oblači. Na prazničnoj svečanosti FK Partizan, odnosno na tradicionalnoj promociji kalendara za narednu godinu, pojavio se Milorad Vučelić... I to ne bi bilo ništa sporno, da njega Biljana Obradović nije najavila kao čelnika kluba. 

Čovek koji je tokom leta najavio svoje povlačenje, posle izrazitih protesta navijača koji su tražili ostavku cele uprave crno-bele čete, Vučelić je u utorak održao i govor kao predsednik Partizana.

Po kom osnovu i na koji način se stvari odvijaju na stadionu u Humskoj 1, a šta se predstavlja javnosti, zna očigledno samo rukovodeći kadar. Vučelić je ovom prilikom podržao aktuelnog trenera crno-belog tima Igora Duljaja i rekao da "igrači imaju hleba i mleka i da uprava ne pregovara ni sa kim od trenera".

Predsednik o treneru - Vučelić o Duljaju

"Znate onu pesmu crno-beli, ma gde bili… Ipak bolje kad si prvi, bolje nego bilo gde drugo da si. Čestitam igračima i Duljaju na prvom mestu i želim im da nastave tako. Iskoristiću priliku da čestitam Partizanu, sami su uzeli jednu pobedu u Evropi i doneli Srbiji bod kao svi ostali zajedno", započeo je izlaganje Milorad Vučelić.

Nastavio je da govori kao da je potpuno normalna stvar da se on javno obraća kao predsednik kluba.

"Jedina pobeda u Evropi, šta bi bilo da smo bili drugi… Zato je za ostale sezona bila turistička, dobra za avio kompanije, da se vidi sve. Šta bi sve uradili da su igrači imali hleba, mleka i kafe, da se našalim na Igorov račun. Nadam se da ćemo nastaviti dalje sa verom, poverenjem, opredeljenjem u ovu ekipu na čelu sa Duljajem. Da obavestim sve da ne pregovaramo ni sa kim. Dok imamo trenera, nikad sa drugim nismo pričali, čak i kada se znalo da Stanojević odlazi. Sa punim povjerenjem idemo u nastavak takmičenja", rekao je Vučelić.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()