Za sve je kriv Adem Ljajić: Još jedno poznato pojačanje Novog Pazara

Nema partizanovca koji za njega nije čuo

18.09.2023. 14:13
  • Podeli:
Marko Šćepović-65083e66483de.webp Foto: Profimedia

U Novom Pazaru još jedna bomba. Posle Sejdube Sume i Adema Ljajića među plavo-bele stigao je još jedan iskusni igrač - Marko Šćepović (32).

Nema partizanovca koji se ne seća Marka Šćepovića. 

Bivši špic Partizana došao je u grad kraj Jošanice kao slobodan igrač, a veliku ulogu u transferu imao je Adem Ljajić koji je Šćepoviću predočio viziju i evropske ambicije Novog Pazara, pa ga privoleo da iz zajedno ostvare u svojim iskusnim godinama.

Šćepović je posle Teleoptika i Partizana igrao za Olimpijakos, Majorku, Terek Grozni, Muskron, Videoton, Rizerspor, Buriram junajted, Omoniju i Lugo. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()