Žal za bodom, ali pohvala za navijače: Ivanić sumirao utiske nakon utakmice sa Lajpcigom

On se zahvalio navijačima na sjajnoj podršci.

26.10.2023. 08:43
  • Podeli:
Tan2023-10-2522162258_2 mirko ivanić zvezda lajpcig AP PhotoMatthias Schrader-653a0a82274e6.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su sinoć od Lajpciga 3:1 (1:0) u utakmici trećeg kola G grupe Lige šampiona. Crveno-beli su trenutno poslednje plasirani tim Grupe G sa jednim osvojenim bodom.

Utiske posle poraza izneo je Mirko Ivanić, uz posebnu pohvalu zvezdašima koji su došli u velikom broju u Nemačku.

"Mogli smo da izvučemo remi, jer smo imali naše šanse, ali ih nismo iskoristili. Postigli smo jedan gol, a oni su kažnjavali naše greške, i pokazali da su vrhunska ekipa", rekao je fudbaler Crvene zvezde.

"Želeli smo i mi da im uzvratimo na taj način, ali mi je žao što nismo izvukli više iz toga i ostvarili bolji rezultat. Krivo mi je i zbog drugog poluvremena, jer smo zaista sjajno ušli u nastavak igre, a primili gol. Imali smo utakmicu i osećali da možemo da izjednačimo, ali nismo uspeli, već su oni dali drugi gol i utakmica je otišla u tom pravcu", istakao je Ivanić.

On se zahvalio navijačima na sjajnoj podršci.

"Znali smo da će ih biti, ali nismo očekivali ovoliko. Osećaj je bio kao da igramo u Beogradu, jer su se čuli svih 90 minuta. Hvala im od srca, jer znam mnoge ljude iz Srbije, Republike Srpske, Nemačke i Austrije koji su došli na utakmicu, kao i moji iz Bačkog Jarka",  zaključio je Ivanić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()