Kostić pakuje kofere sa EURO, a ko ga čeka kod kuće? Žene uzdišu za njim, a ljubavni život mu je enigma

Fudbaler odlično čuva svoju privatnost

17.06.2024. 12:45
  • Podeli:
filip kostić dušan tadić aleksandar mitrović instagram-66717d5c3f34c.webp Foto: Instagram/PrintScreen/filipkostic

Srpski reprezentativac Filip Kostić je definitivno miljenik žena – mnoge će reći da je upravo on najbolji frajer u fudbalskom timu Srbije.

Od kako je počelo Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, na društvenim mrežama česta su pitanja da li je fudbaler oženjen i ko mu je supruga.

Fudbaler italijanskog Juventusa u suzama je juče napustio teren zbog povrede, a dan kasnije saznali smo da je on završio turnir jer je povreda ozbiljnije prirode nego što je delovalo.

Kostić je jedan od najpopularnih igrača srpskog tima i miljenik navijača, kao i ženskog dela publike, a spada u sportiste koji uspešno skrivaju svoj privatni život od medija.

Često se na društvenim mrežama može pročitati pitanje da li je Kostić oženjen ili slobodan, a od njega odgovor na to pitanje nećete dobiti jer on svoju intimu drži podalje od javnosti.

Jedna od retkih devojaka s kojom je do sad povezivan je misteriozna Kristina Mihajlović, s kojom je dobio sina 2019. godine.

Samo jednom prilikom Kostić je pokazao kako uživa sa svojim mališanom, a zanimljivo je da je i sama činjenica da je Filip postao tata otkrivena slučajno, kada je Ante Rebić, hrvatski fudbaler i njegov tadašnji saigrač u Ajntrahtu, objavio fotografiju s Kostićem i srpskim napadačem Lukom Jovićem uz opis:

"Čestitke mladim tatama."

Foto: Instagram/Printscreen/@_anterebic

Ipak, nije poznato da li je sportista s dečakovom majkom.

Inače, Filip je ranije često bio tema medija, jer su ga povezivali s raznim ženama – iako on nikada nije potvrdio bilo koju vezu.

Polovinom decembra 2015. godine u javnosti su „procurele“ nage fotografije folk pevačice Dare Bubamare – a pisalo se da ih je slala Kostiću. Kostić je zbunjeno odgovorio da ne zna o čemu se radi, ali je ipak upitao da li im je Dara lično potvrdila tu informaciju. Nakon toga srpski mediji objali su izjavu Filipove devojke Jelene Stevanović koja je tvrdila da joj je pevačica pretila. Dara je navodno rekla da je Filip njen i da će joj postati suprug.

Zbog svega toga, Filip je postao prilično zatvoren za sva pitanja o njegovom privatnom životu, što je u među fudbalerima danas dosta retko.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()