Zvanično: Đuzepe Marota novi predsednik Intera

On nije krio oduševljenje povodom nove pozicije

04.06.2024. 16:04
  • Podeli:
djuzepe marota profimedia-665f1ed87dce9.webp Foto: Profimedia

Đuzepe Marota imenovan je za novog predsednika Intera, saopštio je danas novi vlasnik fudbalskog kluba iz Milana američki fond Ouktri, prenose italijanski mediji.

Marota je na funkciji predsednika Intera zamenio Stivena Džanga, koji je vodio klub šest godina.

Američki fond Ouktri je danas imenovao novi Bord direktora Intera, koji broji 10 članova. Ouktri je 22. maja saopštio da je preuzeo Inter od kineske kompanije Suning. 

"Pun sam emocija. Biti predsednik tako velikog kluba u svetu fudbala je uzbudljivo i inspirativno. Ja sam predsednik koji voli svoj posao, za koji verujem da ga dobro poznajem. Međutim, ja sam u velikom klubu i biće mi potrebna pomoć svih", rekao je Marota, prenose italijanski mediji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()