Zvezda pobedila Borac pred put u Rusiju: Debi Olanjinke i Krasoa

Strelci za crveno-bele bili su Stefan Mitrović još na početku meča i Vladimir Lučić u 70. minutu

29.06.2023. 20:02
  • Podeli:
FK Crvena zvezda-649dc6b4b647c.webp Foto: FK Crvena Zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde porazili su banjalučki Borac 2:0 u drugoj pripremnoj utakmici na Zlatiboru, i poslednjoj na ovoj lokaciji, prenosi B92.

Strelci za crveno-bele bili su Stefan Mitrović još na početku meča i Vladimir Lučić u 70. minutu.

Lučić je inače ušao pred kraj poluvremena umesto povređenog Pruceva.

Za srpskog prvaka debitovala su poslednja pojačanja Žan Filip Kraso i Piter Olanjinka, osetili su igru pred kraj meča i uprkos manjoj minutaži danas pokazali da se radi o tehnički izuzetno potkovanim fudbalerima.

Trener Zvezde Barak Bahar je, ipak, mogao da bude najzadovoljniji mladim adutima koji su se istakli danas. 

Pre svega desnom beku priključenom iz Grafičara Kosti Nedeljkoviću, Mijatović je takođe bio zapažen u tanedmu sa Mitrovićem, kao i kreatori drugog gola Šljivić i Lučić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()