Zvuči neverovatno, a L'Ekip tvrdi: Pjanić bi mogao da se vrati tamo gde je stekao fudbalsko ime

Bosansko-hercegovački fudbaler igra u UAE

28.01.2024. 09:28
  • Podeli:
miralem-pjanic-atb-wenn-pixsell.jpg

Kako javlja ugledni "L'Ekipe" bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić bi mogao da se vrati na mesto gde je stekao fudbalsko ime - francuski Mec je zainteresovan da u svoje redove dovede iskusnog, 33-godišnjeg, veznog igrača nakon 16 godina.

Pjanićev povratak u Evropu niko nije očekivao naročito od kada je otišao u UAE, gde trenutno igra i uživa u životu.

Francuski klub planira da pojača ekipu pre završetka prelaznog roka, a dolazak veznog fudbalera. čiste "desetke", je prioritet.

Bivši igrač Juventusa i Barselone prošao je Mecovu akademiju i kasnije izrastao u jednog od najboljih veznih igrača svoje generacije.

Mec je trenutno 15. na tabeli sa 16 osvojenih bodova koliko ima i Lion koji je u zoni ispadanja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()