Luis Enrike: Kostarika može da nam zakoplikuje život

Ako možemo da odigramo sedam mečeva, zašto bismo se zadovoljili sa pet, realno je pitao selektor Španije

23.11.2022. 08:00
  • Podeli:
luis_enrique - reuters-1668167090804.webp Foto: Reuters

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Luis Enrike izjavio je da njegov tim mora da bude oprezan protiv Kostarike na premijeri Svetskog prvenstva grupe E.

"Naši rivali će se boriti, pokušaće da nam zakomplikuju život i moramo da budemo oprezni. Kostarika ima nekoliko iskusnih igrača, kao što su golman Kejlor Navas i napadač Džoel Kembela.

Enrike je rekao, bez mnogo dvojbe, da njegova ekipa ima velike ambicije i da joj je cilj plasman u finale Mundijala.

"Naš cilj je da odemo u finale, ako je moguće. Ako možemo da odigramo sedam mečeva, zašto bismo se zadovoljili sa pet? To je naš cilj, ali to je cilj svih prisutnih selekcija. Moramo da imamo veru". 

Španija ima mlad tim i za Enrikea je to veoma dobro.

"U okviru stručnog štaba pokušavamo da upravljamo njihovom mladošću, ulivanjem iskustva i izvlačenjem onog najboljeg iz svakog igrača", rekao je na kraju selektor Španije 

Španija svoju premijeru na Mundijalu u Kataru ima protiv Kostarike u sredu od 17:00

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()