Nejmar siguran u oporavak: Sin sam svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna

Povređen sam. Boleće. Ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učinim sve da pomognem svojoj zemlji, napisao je Brazilac

26.11.2022. 11:22
  • Podeli:
neymar-profimedia-1669381520787.webp Foto: Profimedia

Ako nije najbolji igrač Brazila, Nejmar sasvim sigurno jeste najkontroverzniji fudbaler Karioka o kome se najviše priča. Na utakmici sa Srbijom napadač PSŽ se povredio i sledi mu mirovanje zbog istegnuća ligamenata skočnog zgloba, i ranije načete, desne noge. 

Poznato je da će Nejmar propustiti mečeve u grupi sa Švajcarskom i Kamerunom. On se oglasio na društvenim mrežama i objasnio kako se oseća, odnosno šta očekuje od sebe.

"Ponos i ljubav koju osećam noseći ovaj dres ne može da se objasni. Da mi je Bog dao da biram gde ću da se rodim, bio bi to Brazil. Ništa mi nije dato na tacni, uvek sam morao da jurim za svojim snovima i životnim ciljevima. Nikada nikome nisam želeo zlo, a pomagao sam onima kojima je pomoć bila potrebna. Danas je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri i to ponovo na Svetskom prvenstvu. Povređen sam. Boleće. Ali sam siguran da ću dobiti šansu da se vratim i učiniću sve da pomognem svojoj zemlji, saigračima i samom sebi. Dugo sam na ovo prvenstvo čekao da bi me neprijatelj olako izbacio. Nikada. Ja sam sin svemogućeg Boga i moja vera je beskonačna", napisao je Nejmar.

Inače, Nejmarova majka je hrišanka koja je oduvek orenuta i vrlo posvećena crkvi i veri. Od nje je naučio kako da se moli bogu svom i da veruje da će mu u životu biti onako kako je potrebno za neko više dobro. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()