Reprezentacija Srbije doputovala u Beograd

Selektor Stojković je mahnuo okupljenim novinarima i kratko rekao: 'Vidimo se sutra'

04.12.2022. 17:06
  • Podeli:
Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala Beograd_Katar 2022_Foto Tanjug Tara Radovanović (1)-638ccda80ba2b.webp Foto: Tanjug / Tara Radovanović

Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je u Beograd pošto je završila učešće na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Fudbaleri su sleteli nešto posle 16 sati na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu. U srpskom timu nisu bila petorica reprezentativaca, koji su morali odmah da se vrate u klubove, a to su Marko Grujić, Nikola Milenković, Darko Lazović, Predrag Rajković i Filip Đuričić.

Reprezentativce je dočekala grupa navijača, koji su se fotografisali sa fudbalerima. Srpski fudbaleri su potom ušli u autobus i napustili su aerodrom.

Selektor Srbije Dragan Stojković mahnuo je okupljenim novinarima i kratko rekao: "Vidimo se sutra".

On je potom ušao u automobil i napustio aerodrom, kao i zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Nenad Bjeković.

Iz FSS je ranije danas saopšteno da će Stojković sutra održati konferenciju za novinare u 14 časova u Sportskom centru u Staroj Pazovi.

Srbija je nastup na Mundijalu završila na poslednjem mestu na tabeli grupe G sa samo jednim bodom. Naša selekcija je prvo izgubila od Brazila (0:2), a potom je odigrala nerešeno, 3:3 sa Kamerunom, a u petak je poražena od Švajcarske 3:2.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()