ABA liga: Odložena utakmica Cedevita Olimpija - Zvezda

Vest o odlaganju utakmice u Ljubljani zatekla je crveno-bele na aerodromu u Beogradu

15.10.2022. 19:37
  • Podeli:
kos-i-lopta-foto-slavko-midzir-pixsell.jpg

Utakmica 3. kola košarkaške ABA lige između Cedevita Olimpije i Crvene zvezde, koja je trebalo da se igra u nedelju u 17.00 u Ljubljani, odložena je jer slovenački tim ima problema sa korona virusom u ekipi, saopštili su iz KK Crvena zvezda.

Vest o odlaganju utakmice zatekla je crveno-bele na aerodromu, a umesto puta u Ljubljanu izabranici trenera Vladimira Jovanovića imaće više vremena za odmor i pripremu za "duplo" kolo u Evroligi.

Košarkaše Crvene zvezde 19. oktobra očekuje gostovanje Baskoniji, a dva dana kasnije megdan sa Realom u Madridu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()