Aleksa Avramović ne odmara: Reprezentativac Srbije već na raspolaganju

Mudar povratak plejmejkera crno-belog tima

18.09.2023. 11:27
  • Podeli:
Aleksa Avramović 1-6448e2181bc93.webp Foto: Sava Radovanović/Tanjug

Aleksa Avramović se priključio timu Partizana i dao se na raspolaganje treneru Željku Obradoviću za ABA Superkup. Reprezentativac Srbije, koji je sa nacionalnim timom osvojio srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu u Manili, skratio je svoj odmor i stigao na prvo, zvanično, takičenje u sezoni koje se igra u Podgorici. 

Izvori bliski igraču i klubu tvrde da je plejmejker odlučio da se što pre vrati kako bi se upoznao sa novim saigračima i uključio u pripremne za narednu sezonu. 

Trener Željko Obradović je bio štur sa rečima na ovu temu. 

"Aleksa je u rosteru za utakmice“, sve je što se moglo čuti od Obradovića po dolasku u Podgoricu.

Pored Partizana, koji u ponedeljak igra protiv Mege, na ABA Superkupu, od 18. do 20. septembra, igraju još i Cedevita Olimpija - Igokea, Budućnost - Zadar i FMP - SC Derbi. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()