Ataman oštro Barscokasu: Nemoj da budeš ljubomoran

Panatinaikos je smanjio u finalnoj seriji na 2:1

11.06.2024. 09:30
  • Podeli:
Ergin Ataman-64980d173b5ce.webp Foto: Profimedia

Panatinaikos je u trećem meču finala plej ofa šampionata Grčke savladao Olimpijakos i ostao i dalje u igri za titulu.

Imaće tim iz Pireja meč loptu pred svojim navijačima, a kao što to i obično bude, mnogo tenzija je obeležilo meč dve ekipe.

Ergin Ataman, trener Panatinaikosa bio je zadovoljan posle pobede svog tima. Ovo je bio prvi meč u seriji da nije isključen.

"Prvi put smo imali čistu utakmicu, odnosno da je suđenje bilo regularno. Pokazali smo našu snagu, pokazali smo zašto smo šampioni Evrope", istakao je Ataman.

Turski stručnjak je nastavio u svom maniru, tako što je govorio o svom kolegi sa klupe Jorgosu Barcokasu.

"Čuo sam da je moj prijatelj Barcokas spominjao moje ime na konferenciji za medije. Nemoj prijatelju to više da radiš. Ti radi svoj, ja ću svoj posao. Nemoj da budeš ljubomoran. Možda uspeš da nekada u budućnosti osvojiš Evroligu, što tvoji navijači od tebe očekuju", rekao je Ataman.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()