Avramović ne miruje: Pustite nas da sanjamo i da idemo dalje

Poraz je došao u pravo vreme, smatra plejmejker Srbije

05.09.2023. 14:02
  • Podeli:
Aleksa Avramović-64f701273ecbb.webp Foto: AP Photo/Michael Conroy/Tanjug

Košarkaški reprezentativac Srbije Aleksa Avramović izjavio je, posle fantastično odigrane utakmice četvrtfinala Svetskog prvenstva, da je srećan zbog pobede nad Litvanijom u četvrtfinalu Svetskog prvenstva i dodao da je počastvovan što predstavlja svoju zemlju na ovako velikom takmičenju.

Srbija je slavila sa 87:68. Avramović je postigao osam poena i imao je četiri ukradene lopte.

"Poraz je došao u pravo vreme. Udarili smo u zemlju i digli se. Litvanija je u top tri ekipe na turniru, ali neko je morao da ispadne. Pred nama su dva koraka, ušli smo u borbu za medalju. Želimo da obradujemo zemlju, Borišu Simanića, svaki trenutak je za njega. Počastvovan sam što imamo priliku da predstavljam Srbiju. Svako zna šta radi, svako zna svoj posao", rekao je Avramović novinarima posle meča.

Srbija će u polufinalu SP u petak igrati sa pobednikom duela između Slovenije i Kanade.

"Osećam se fenomenalno. Ja radim ono što radim godinama, Nama ovo mnogo znači. Ovo su trenuci za ceo život, pustite nas da sanjamo i da idemo dalje. Mnogo sam srećan što sam u ovoj grupi ljudi. Narode, volimo vas sve, bodrite nas do kraja, a mi ćemo probati da obradujemo vas", rekao je na kraju energični Aleksa Avramović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()