Banki: Protiv Patizana želimo da se iskupimo za prethodni debakl

Dvorana "Segafredo" biće krcata navijačima oba tima

02.02.2024. 09:04
  • Podeli:
Tan2023-09-0612292151_4 luca banchi luka banki AP PhotoMichael Conroy (1)-650573fdab87e.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Trener košarkaša Virtusa Luka Banki rekao je pred meč sa Partizanom, u 25. kolu Evrolige, da je ta utakmica šansa njegovim igračima da se iskupe za debakl u Barseloni (57:84). 

"Ulazimo u utakmicu u svetlu ubedljivog poraza od Barselone, želimo da se iskupimo za taj neuspeh. Znamo da nas čeka odlučan protivnik, koji će na teren poslati sve resurse koje ima. U završnom delu regularnog toka sezone, svaka utakmica ima specifičnu težinu", rekao je Banki, a prenosi klupski sajt.

Na kraju je dodao da ekipa mora da podigne kvalitet igre u odnosu na meč protiv Barselone i istraži na terenu svaku šansu koju dobije i iskoristi pozitivne vibracije navijača.

Ulaznica za meč koji je na programu u petak od 20:30 više nema, jer su rasprodate pre nekoliko dana, a očekuje se da na tribinama bude i više stotina navijača Partizana.

Virtus u meč ulazi sa petog mesta sa skorom 15-9, dok je Partizan sa skorom 12-12 na poziciji broj 10, poslednjoj koja vodi u plej-in. 

U prvom meču, odigranom u Beogradu 28. decembra prošle godine, Virtus je pobedio rezultatom 77:75, a Frenk Kaminski je promašio trojku uz zvuk sirene. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()