Basketaši pobedom nad Austrijom počeli odbranu titule prvaka Evrope

Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane selekcije iz sve četiri grupe.

06.09.2023. 18:19
  • Podeli:
Basket 3x3 reprezentacija foto kss-64f8c4cb84a7b.webp Foto: KSS

Basketaši Srbije pobedili su Austriju rezultatom 21:20 u meču prvog kola grupe A na Evropskom prvenstvu u basketu 3x3 koje se održava u izraelskom gradu Jerusalimu. 

Četvorostruki uzastopni prvak Evrope Srbija je veoma loše otvorila meč, gubila je 5:12 i 6:13, ali je uspela da se kasnije vrati i serijom 5:0 izjednači na 18:18. 

Austrija je vodila i 20:18, ali je Srbija stigla do pobede trojkom Strahinje Stojačića na sekund pre kraja. 

Naša reprezentacija će već večeras od 20.30 igrati preostali meč grupe A gde će joj rival biti domaća reprezentacija Izraela. 

Plasman u četvrtfinale obezbediće po dve prvoplasirane selekcije iz sve četiri grupe.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()