Bodiroga: Partizan želeo da igra, Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku

Utakmica u Areni će početi minutom ćutanja, neće biti muzike, niti pratećih aktivnosti tokom meča

04.05.2023. 19:46
  • Podeli:
bodiroga_Hrvoje Jelavic_PIXSELL  .jpg Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga izjavio je večeras da četvrti meč četvrtfinala plej-ofa između Partizana i Reala nije odložen, jer je beogradski klub želeo da igra, prenosi Jurohups.

Utakmica između Partizana i Reala biće odigrana večeras od 20.30 sati u "Štark areni". Partizan vodi 2:1 u seriji, koja se igra na tri pobede. 

"Ova nacionalna tragedija donela je neverovatnu tugu srpskom narodu. Nažalost, trenutno je u Srbiji nacionalna žalost iznad svega ostalog. Međutim, Vlada Republike Srbije je donela odluku da može da se igra. I Partizan je želeo da igra, a Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku, bez konkretnog zahteva za odlaganje utakmice. Veoma sam tužan i želim da izrazim saučešće porodicama stradalih, sada je teško čak i razmišljati o košarci", rekao je Bodiroga.

Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni su juče u oružanom napadu 13-godišnjeg učenika u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu. Šestoro učenika i nastavnica su povređeni, a napadač je uhapšen.

Utakmica u Areni će početi minutom ćutanja, neće biti muzike, niti pratećih aktivnosti tokom meča, a navijači neće navijati tokom prvog poluvremena. 

Ispred "Štark areni" i na košarkaškim terenima na Kalemegdane navijači će polaganjem cveća i paljenjem sveća odavati počast žrtvama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()