Bogdanović i Atlanta nastavili pobednički niz: Portland pao pred Hoksima

Trećim trijumfom zaredom ekipa je zadržala mesto u plej-in zoni sa 33 pobede i 39 poraza

28.03.2024. 10:01
  • Podeli:
Bogdan Bogdanovic-6555ddeb5cb45.webp Foto: AP Photo/Brynn Anderson/Tanjug

Košarkaši Atlante savladali su Portland 120:106, a Bogdan Bogdanović bio je više nego zapažen na ovom susretu.

Kapiten Srbije je meč završio sa 16 poena, četiri skoka i pet asistencija. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Marej sa 30 poena, a Bogdanović je dodao 16. Na drugoj strani je Banton je postigao 31 poen.

Posle ujednačenog početka, domaći tim je "dodao" gas u drugoj četvrtini. Do poluvremena, Hoksi stižu do +7, 65:58. U nastavku, gosti nisu uspevali da pronađu pravi ritam, a sve njihove pokušaje da uvedu meč u egal i izbore preokret su zaustavili košarkaši Atlante.

Ovo je treća u nizu pobeda Atlante, koja je zadržala mesto u plej-in zoni sa 33 pobede i 39 poraza.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()