"Čuveni" Omić ponovo u ABA ligi: Daleko od Crvene zvezde

Imam porodicu van terena i porodicu koju predstavlj ovaj klub, rekao je Alen

08.02.2024. 15:50
  • Podeli:
Alen Omić-6418220dee030.webp Foto: Profimedia

Slovenački košarkaš Alen Omić (31) potpisao je ugovor sa Cedevita Olimpijom do kraja sezone, saopštio je klub iz Ljubljane.

Omić je prvi deo sezone proveo u Kini i Francuskoj. On se vratio u Cedevita Olimpiju, koju je napustio na kraju prošle sezone.

Omić je prvi put igrao za klub iz Ljubljane od 2012. do 2015. godine, a u Cedevita Olimpiju se vratio u novembru 2021.

"Imam utisak da nisam ni odlazio iz Cedevita Olimpije. Imam porodicu van terena i porodicu koju predstavlja Cedevita Olimpija. Jedva čekam da se priključim saigračima i verujem da ćemo dati sve od sebe da ostvarimo ciljeve", rekao je Omić.

Reč je o iskunom igraču, kome su, svojevremeno 2018. godine, navijači pokušali da stanu na put ugovora sa Crvenom zvezdom. A kad nisu uspele u tome i kada je Omić postao deo crveno-belog tima, Delije su odlučile da bojkotuju Zvezdine utakmice u Evroligi. Razlog tome nije imao nikakve veze sa sportom. 

"Hvala upravi za radost i titule. Dok igra ko ne treba, na nas ne računajte", bio je jedan od transparenata Delija.

On je tokom karijere, između ostalih, igrao i za Gran Kanariju, Efes, Unikahu, Hapoel Jerusalim, Budućnost, Olimpiju iz Milana i Huventud.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()