Dan za uspeh: Poznat termin polufinalnog meča Orlova

Drugo polufinale u kome su Amerikanci na programu je u petak od 14.40 časova.

05.09.2023. 20:50
  • Podeli:
Tan2023-09-0512582187_9 srbija mundobasket košarkaška reprezentacija foto AP PhotoMichael Conroy-64f77841af177.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Košarkaši Srbije su se plasirali u polufinale Svetskog prvenstva u Manili sjajnom partijom i ubedljivom pobedom nad Litvanijom 87:68, a poznat je i termin u kome će se boriti za medalju.

Orlovi će u petak igrati za plasman u finale i zagarantovanu olimpijsku vizu protiv boljeg iz meča Kanada - Slovenija koji se igra u sredu od 14.30 časova.

Polufinalni duel Srbije počeće u petak u 10.45 po evropskom vremenu, u istom terminu kao što je bio i današnji duel sa Litvanijom.

Inače, do sada su Kanađani i Amerikanci insistirali da uvek igraju u popodnevnom terminu posle 14 sati.

Međutim, ako Kanađani izbace Slovence, moraće u prepodnevni termin po našem vremenu.

Drugo polufinale u kome su Amerikanci na programu je u petak od 14.40 časova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()