Daum izneo očekivanja pred Fener: "Da vidimo koliko smo stvarno jaki"

Meč Zvezde i fenera igra se u utorak od 18.45

14.10.2024. 12:50
  • Podeli:
Majk Daum UNA-66d9cb9b8b31d.webp Foto: UNA

Novajlija u Crvenoj zvezdi, Majk Daum izneo je očekivanja pred gstovanje turskom Feneru u okviru Evrolige.

Američki košarkaš se nada da će izabranici trenera Sferopulosa odigrati dobar meč i u Istanbulu.

"Imamo visoka očekivanja. Radimo za sada dobar posao grupno, igramo čvrsti što je naš krajni cilj na svakoj utakmici. Uzbuđen sam što igramo protiv timam koji je prošle sezone igrao na F4, moći ćemo da vidimo koliko smo jaki", kaže Daum.

On je prošle godine igrao u Tuskoj,  pa će mu biti znatno lakše da igra u ovom susretu.

"Mislim da je to definitivna prednost - poznavati ligu, tim protiv kog ste igrali mnogo puta, prošle godine, što razumete kako operišu. Sve to nam daje prednost".

Na startu se prikazao u dobrom svetlu, upitan je i da li očekuje da bude bolji u meču sa Fenerbahčeom ili kasnije, protiv Barselone.

"Nadam se da ću nastaviti da igram dobro i napredujem. Moj cilj je da pomognem ekipi da pobedi, na bilo koji način. Bilo da sam na klupi ili na terenu, to nema veze kod mene. Želim samo da igram dobro i napredujem u timu", zaključio je Daum. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()