Dobrić se osvrnuo na Svetsko prvenstvo: Plakao sam što u finalu nisam bio deo ekipe

Možda bih imao najgoru utakmicu, ne znam, ali znam da mi je bilo teško, kaže igrač Virtusa

28.12.2023. 09:26
  • Podeli:
dobrić profimedia-65338ab91a89c.webp Foto: Profimedia

Klupska sezona Ognjena Dobrića imala je odličnu uvertiru, jer je Srbija osvojila srebro na Svetskom prvenstvu u Manili, a on je bio jedan od bitnijih faktoram, tokom prvenstva, u timu Svetislava Pešića.

Ipak, u finalnom meču Dobrić se povredio, i to na početku meča. A da li bi sve bilo drugačije ili ipak ne, da je i on igrao, naravno ne zna da kaže ni danas. 

"Ne znam, teško pitanje. Jako mi je bilo žao što nisam deo finala. Ne samo po pitanju da li bismo osvojili zlato, to se nikada ne zna. Bilo mi je jako krivo, nisam mogao da se smirim, plakao sam dugo. Posle svega što sam prošao, od priprema, poraz od Italije, situacija sa Borišom, došli smo do finala timskom igrom i pokazali smo da imamo nešto u sebi. Dođemo do finala, najveća utakmica u mojoj karijeri, i ja ne budem deo toga zbog povrede. To mi je teško palo. Da li bismo osvojili prvenstvo ne znam. Možda bih imao najgoru utakmicu… Stvarno mi je bilo žao što nisam bio deo toga", rekao je Dobrić za "Sport klub".

Dobrić je od ove sezone član Virtusa iz Bolonje. Crvenu zvezdu je napustio posle dugo vremena.

"Teška odluka, svi znaju koliko mi Zvezda znači i šta sam prošao. Istekao mi je ugovor, i rekao sam što da ne. Klub je sa traidicijom, dobro organizovan, potpisao sam dok je još Skariolo bio tu i zvučalo je dobro. To me je privuklo, stvarno su me hteli. Razgovarao sam sa porodicom i odlučili smo da ja probam nešto novo. To ne znači da ja ne volim Zvezdu, odlučili smo da prihvatimo svi zajedno i za sada je to dobra odluka jer zaista uživam“, rekao je srpski košarkaš koji boravi u Beogradu jer Virtus igra protiv Partizana.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()