Dubai objavio prodaju sezonskih karata: Cene ulaznica će vas šokirati

Cene za mečeve večitih će vam biti smešne

27.08.2024. 21:00
  • Podeli:
Košarka lopta-644b878b4d0a6.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Crvene zvezde uveliko prodaju sezonske ulaznice, nedavno ih je u prodaju lansirao i Partizan, a to će sada učiniti i Dubai, koji je blago rečeno šokirao sve nestvarnim cenama.

Dok večiti rivali pored ABA lige na svom parketu igraju i Evroligu, a na kraju sezone i Superligu Srbije, novi klub ima predviđenih samo petnaest mečeva uz potencijalni plej-of regionalnog prvenstva. Tako cene koje se kreću u rasponu od 1.750 do 9.375 dolara za naše uslove nisu ni blizu povoljne. Ali tamo...

I pored svega u tamošnjem taboru očekuju da njihova hala bude puna i ne sumnjaju da će projekat biti i te kako uspešan.

Primera radi, najjeftinije ulaznice za mečeve crveno-belih koštaju 18.000, dok su crno-beli postavili cenu na 25.000, pa možemo reći da su devet do deset puta skuplje karte koje nudi Dubai.

Interesantno je to što će u prvoj rundi ABA lige Dubai dočekati Crvenu zvezdu, što će biti prava prilika da se vidi koliko su ljudi zainteresovani za košarku u Emiratima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()