Durent pred Srbiju: Proučićemo njihove navike

Kako je istakao želja će biti ključan faktor u ovom meču

07.08.2024. 14:15
  • Podeli:
kevin durent reuters-66b363feceac5.webp Foto: Reuters

Košarkaška reprezentacija Srbije se sastaje u polufinalu Olimpijskih igara.  Kevin Durent je protiv Brazila u četvrtfinalu olimpijskog turnira ubacio 11 poena.

Time je  postao najbolji strelac u istoriji američke košarke na Olimpijskim igrama. Pretekao je Lisu Lesli po broju poena.

Njega taj rekord nije mnogo na pameti već razmišlja o prvoj narednoj utakmici. Biće to duel sa Srbijom u polufinalu, a naglašava da će želja biti ključan faktor.

"Poznaju nas. Mi shvatamo kako smo mi došli dovde, shvatamo i mi njih. Biće do toga ko želi pobedu više. Gledaćemo snimak, proučićemo njihove navike i sve te stvari", rekao je Durent pred polufinalni meč koji se igra u četvrtak u 21 čas.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()