Energija i motivacija: Obradović zadovoljan pobedom i dočekom splitske publike

Trener Partizan smatra da je tim odigrao neke minute veoma dobro, neke ne baš toliko, ali dovoljno da se trijumfuje

05.11.2023. 21:22
  • Podeli:
željko obradović, kk split - kk partizan, aba liga - foto split ivica cavka-6547ea44e4157.webp Foto: Split/Ivica Cavka

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je večeras da su crno-beli imali dovoljno energije i motivacije da trijumfuju nad ekipom Splita.

Košarkaši Partizana su večeras u gostima pobedili Split 76:53 u meču šestog kola ABA lige, a na taj trijumf senku je bacila povreda Alena Smailagića.

"Nije nova situacija da posle utakmice u Evroligi za manje od 48 sati igramo utakmicu u ABA ligi i naravno da je uvek najvažnije da se poseduje dovoljno energije za utakmicu, a pre toga naravno motivacija. Mislim da je ekipa izašla sa ciljem da igra dobro utakmicu. Odigrali smo neke minute veoma dobro, neke ne baš toliko, ali sasvim dovoljno da se pobedi ekipa Splita", izjavio je Obradović na konferenciji za medije, prenosi zvanični sajt Partizana.

"Mislim da i oni mogu da igraju mnogo bolje, očigledno da ovaj igrač koji je toliko dao u proteklim sezonama, Šenon Šorter, još uvek nije spreman. Pretpostavljam, ne znam. On je izuzetno bitan igrač i mislim da će on izgledati mnogo bolje u nastavku. Ja im želim sve najbolje", dodao je trener Partizana.

Obradović je zahvalio domaćinima na srdačnoj dobrodošlici.

"Želim da se zahvalim splitskoj publici na izuzetnoj dobrodošlici i svim ljudima ovde, od kako smo došli. Na divnom gostoprimstvu i to je ono što zaista želim da istaknem. Hvala svima, osećali smo se ova dva dana vrlo prijatno u Splitu", poručio je Obradović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()