Ništa od Zvezde: Fojtman se oprostio od Olimpije, pa predstavljen u Bajernu

Crveno-beli su i dalje u potrazi za krilnim centrom

14.08.2024. 10:30
  • Podeli:
fojtman reuters-66bc682c5f41c.webp Foto: Reuters

Doskorašnji krilni centar milanske Olimpije, Johanes Fojtman, oprostio se na društvenim mrežama od italjanskog kluba.

Njemu je istekao ugovor sa ekipom iz Italije, a pošto nije bilo nikakvog dogovora oko produžetka saradnje, ovo je bio jedini mogući ishod.

"Hvala što ste učinili da se moja familija i ja osećamo kao kod kuće i upoznamo sjajne ljude koje ćemo od sada nazivati prijateljima. Hvala svima u klubu što ste nas tretirali kao jedne od vas. Hvala za dve godine koje nisu uvek bile lake, ali smo uspeli zajedno da proslavimo dva Skudeta. To je ono što će ostati u sećanju", napisao je Fojtman u objavi na Instagramu.

Prethodno su italijanski mediji preneli informaciju da je za njegov potpis zainteresovana Crvena zvezda. Međutim od toga nema ništa  s obzirom na to da će on karijeru nastaviti u Bajernu iz Minehana koji ga je danas zvanično predstavio.

Što se tiče Fojtmana, on je prethodne sezone u Evroligi u proseku imao osam poena, pet skokova i skoro dve asistencije po meču.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()