Gest vredan pažnje: Mesina i Olimpija probudili emocije Željka Obradovića

Etore je neko s kim delim ovaj trenerski posao već preko 32 godine, rekao je trener Partizana

10.03.2023. 12:00
  • Podeli:
Željko Obradović i Etore Mesina-640b0eefc8590.webp Foto: Profimedia

Trener Olimpije Armani Etorea Mesine i njegov tim nisu trenera Partizana Željka Obradovića izenadili samo neprijatno trijumfom u Milanu. Učinili su sve da se gost, kome je taj dan bio 63. rođendan, oseća prijatno u njihovoj "kući".  

O gestu Italijana govorio je, uz reči zahvalnosti, i Obradović posle utakmice:

"Želim da se zahvalim Milanu na gestu koji je napravio kao klub. Kada sam došao u svlačionicu čekao me je poklon od strane kluba i Etorea Mesine, ostavio mi je poruku koja me je baš dotakla. On je neko s kim delim ovaj trenerski posao već preko 32 godine, stalno smo tu, jedan protiv drugog, ali i kao prijatelji smo puni razumevanja jedan za drugog", rekao je Željko Obradović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()