Gledaj i uči: Reakcija Jaga na magiju Teodosića će vas nasmejati do suza

Hvatao se za glavu, nije mogao da veruje, pa digao ruke zbog trojke

12.01.2024. 17:05
  • Podeli:
PXL_050124_108172961 jago dos santos janis sferopulos kk crvena zvezda Dusan MilenkovicATAImagesPIXSELL-6599b0d8b3cc6.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL

Miloš Teodosić ponovo je zadivio i zaludeo košarkaški svet svojom asistencijom u meču Armanija i Crvene zvezde, koji je beogradski tim dobio rezultatom 62:76.

Srpski plejmejker je bez gledanja sjajnim dodavanjem pronašao Dejana Davidovca na liniji za tri poena, a Zvezdin krilni centar je ubacio šut.

Teodosićev potez se brzo proširio društvenim mrežama i verovatno da nema ljubitelja košarke koji ga još uvek nije video, ali mnogima je promakla reakcija Jaga dos Santosa, koji se u trenutku dodavanja nalazio na klupi.

Brazilac je bio oduševljen Teodosićevim dodavanjem, uhvatio se za glavu, a onda je digao ruke nakon ubačene trojke.

Jago je inače pri dolasku u Zvezdu istakao da mu je Teodosić jedan od uzora, a ove sezone ima mnogo toga da nauči od srpskog plejmejkera, koji u Zvezdi doživljava novu mladost.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()