Igokea se odlučila za trenera na duži rok

Na klupi šampiona BiH ostaće Vladimir Jovanović, nekadašnji trener Crvene zvezde, Cibone i FMP-a

02.06.2023. 17:27
  • Podeli:
Vladimir Jovanović_ABA liga-63c6d0f4179ea.webp Foto: ABA liga

Vladimir Jovanović će i sledeće sezone biti trener Igokee. Mladi stručnjak ovu informaciju potvrdio je u razgovoru za Glas Srpske i istakao da već radi na formiranju tima.

Zbog zdravstvenih problema Jovanović je propustio finalnu seriju plej-ofa Prvenstva BiH u kojoj je njegov tim stigao do nove titule.

"Sad je sve u redu. Imao sam manjih zdravstvenih problema koji nisu bili ozbiljni, ali su zahtevali mirovanje. Zdrav sam i vratio sam se na posao. Tu sam u klubu, analiziramo prošlu sezonu i pravimo planove za iduću", rekao je on i dodao: 

"Ostajem i dalje na klupi, jer sam se sa upravom dogovorio o dugoročnoj saradnji u kojoj nam je cilj da afirmišemo mlade igrače na domaćoj i evrosceni", izjavio je Jovanović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()