Igrači Partizana upali na konferenciju, prekinuli Obradovićev govor i napravili šou

Uspeli su i Željka Obradovića da iznenade

23.06.2023. 09:00
  • Podeli:
Košarkaši Partizana_ABA-648f4dd816041.webp Foto: ABA liga

Ni Željko Obradović nije mogao da poveruje šta mu se dešava. Trener Partizana, novog šampiona ABA lige, vidno raspoložen odgovarao je na pitanja novinara posle osvojene titule u "Štark areni" i u sred govora bio je poliven šampanjcem. Sve oko njega bilo je "okupano". 

Igrači Partizana su uleteli na konferenciju, prekinuli je i pred upaljenim kamerama preselili slavlje iz svlačionice u prostor za medije. Skakali su, pevali "Uzmi Željko evro titulu" i isprskali voljenog trenera šampanjcem. 

Veselu ekipu su u ovome predvodili Alen Smajlagić, Madar i Naneli, baš kao i Matijas Lesor, koji je sa sobom nosio i veliki zvučnik.

Obradović nije skidao osmeh sa lica, ali se videlo da su ga momci iznenadili. Po njegovom ukusu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()