Italija nas neće mučiti u Parizu: Litvanija i Portoriko u finalu kvalifikacija

Večeras se igra meč odluke

07.07.2024. 10:33
  • Podeli:
litvanija fiba-668a4e47d90c1.webp Foto: fiba.basketball

Košarkaške reprezentacije Litvanije i Portorika igraće u finalu kvalifikacionog turnira u San Huanu za plasman na Olimpijske igre u Parizu.

Košarkaši Litvanije su jutros u prvom polufinalu kvalifikacija savladali Italiju rezultatom 88:64. Najefikasniji u selekciji Litvanije bio je Marius Grigonis sa 23 poena. U poraženoj ekipi najbolji je bio Danilo Galinari sa 15 poena.

Košarkaši Portorika su jutros u drugom polufinalu pobedili Meksiko rezultatom 98:78. Najefikasniji u selekciji Portorika bio je Tremont Voters sa 24 poena, dok je Džordan Hauard dodao 20. U reprezentaciji Meksika istakao se Fabijan Hajmes sa 23 poena.

Utakmica između Litvanije i Portorika biće odigrana u noći između nedelje i ponedeljka. Pobednik ovog meča izboriće plasman na OI u Parizu, a igraće u grupi C sa selekcijama Srbije, Sjedinjenih Američkih Država i Južnog Sudana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()